1. Campings Oostenrijk
  2. Tirol

Onze tips:

  1. Boek hier campings in Oostenrijk.
  2. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Top campings in Oostenrijk

Tirol

De Oostenrijkse deelstaat Tirol geniet grote bekendheid als wintersportoord. Dat het ook in de zomermaanden een prachtige vakantiebestemming is, is bij veel mensen minder bekend. Desondanks is Tirol een grandioos gebied om te hiken, mountainbiken, raften en bergbeklimmen

Wilt een originele activiteit ondernemen in deze Oostenrijkse bergsstreek? Wat te denken van duiken in een van de talloze bergmeren in Tirol. Vanaf  de bergkammen zien de bergen er onder de zomerzon uit als schitterende diamanten, maar tijdens een duik in het koele water laten de bergmeren pas echt hun zeldzame schoonheid zien.

Camping Natterer See is een typische Tiroler camping. Met Gezellige chalet-achtige restaurants die opvallen tussen de grote overzichtelijk speelweide. En natuurlijk een fris bergmeertje ingesloten tussen de Alpentoppen.

Op de meest zonnig plek van Tirol treft u camping Inntal. Een prachtige 4-sterren camping tussen de Ziller vallei en de  Achensee.

Een heerlijk Schnitzeltje, een goudgeel schuimende pul en de alpenweide op de achtergrond. Precies, camping Seehof. Alleen de lederhose ontbreekt nog.